Com fer-se una SIM a Índia.

A l’Índia és important tenir una targeta SIM, són molt barates, 300rs amb 100rs de saldo i van molt bé per comprar bitllets de tren a Cleartrip, reservar hotel i poder navegar durant les llargues esperes a les estacions de tren o mentre viatges (com és el cas).

A cada ciutat o poble hi ha un munt de punts de venda de telefonia mòbil: Airtel, Vodafone, Idea, etc. Però per comprar-la, si ets turista, has d’omplir molta paperassa, per això moltes botigues no volen vendre targetes SIM a turistes i t’envien a la casa oficial per treure’s el marron de sobre. S’ha d’insistir perquè te la facin. A nosaltres ens ho van fer a la segona; el venedor ens va vendre una Sim Vodafone amb les seves dades i no vam trigar més de cinc minuts.

La segona targeta Sim que ens vam fer si que vam haver d’omplir un formulari amb les nostres dades, fer-nos una fotocòpia del Passaport i del Visat, però tampoc va trigar massa, uns deu minuts més o menys. El que ens va passar és que van trigar uns dos dies, més o menys, a activar-la. Però un com activada funciona perfectament.

S’ha de tenir en compte que l’Índia funciona per estats, telefònicament parlant. Això vol dir que si et fas una Sim a Varanasi i després vas a Delhi les tarifes seran més elevades. Tot i així, a no ser que es vulgui Internet per treballar o hagis de trucar molt, les tarifes són barates. Ens han comentat que les targetes tenen una caducitat de 3 o 4 mesos i deixen de funcionar, però no ho sabem segur. Si heu d’estar més temps per aquí informeu-vos bé sobre aquest tema.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s