Com fer el Visat a Filipines

30 dies sense visa

Si vols vindre de Vacances a Filipines estas de sort, ja que no et fa falta cap tipus de visat si entres per 30 dies o menys, només necessites tindre el passaport amb una validesa mínima de 6 mesos des de la data d’entrada al país i un bitllet de sortida de Filipines, i ja n’hi ha prou, sent completament GRATUÏT. A més si surts del país i tornes a entrar el marcador es torna a posar a zero i es torna a començar amb 30 dies més. Lo dolent és que a Filipines no hi ha fronteres terrestres, així que només hi ha l’opció d’entrar i sortir per via aèria i fa que el viatge surti un pèl més car. Els ciutadans del països que surten aquí són els que poden gaudir d’aquests avantatges. 

Extensió de Visat

Si tens pensat estar a Filipines més de 30 dies, cosa que recomanem ja que 30 dies donen per ben poc, has de fer una extensió de visat amb una durada de 59 dies (30+29). Lo més fàcil i barat és fer-la des de casa o des d’algun altre país amb antelació, així ja entres al Filipines amb la visa feta sense preocupacions i amb un cost d’uns 30 euros; solen trigar entre 24 i 48 hores. Per veure els països que compten amb ambaixades Filipines fes clic aquí (per cert a Barcelona hi ha una ambaixada). 😉 

I si ja estic a Filipines i vull allargar…

Doncs cap problema, només has d’anar a una oficina d’immigració de la ciutat (illa) més propera i fer els tràmits pertinents. Tant si has entrat sense visa o amb una visa de 59 dies pots allargar l’estada fins a un màxim de 3 anys, amb l’únic inconvenient que has de fer extensió de visat cada 59 dies pagant les taxes corresponents. Els requisits per fer l’extensió de visat són els següents:

  • Fotografia Carnet (fons blanc i has de sortir més aviat seriot).

  • Omplir aquest el formulari de sol·licitud; Formulari.

  • Portar el passaport i una fotocòpia de la pagina on surten les teves dades personals.

  • Portar pampimets per pagar les tarifes que ara detallem a continuació.

  • Portar els bitllets d’entrada i sortida del país.

Per veure les oficines d’immigració que hi ha a Filipines, on pots tramitar la sol·licitud d’extensió de visat, clica aquí. I per més informació pots entrar a l’ambaixada filipina i donar-hi un cop d’ull aquí.

Les tarifes per fer l’extensió del visat un cop estas a Filipines són les següents; la primera extensió on passes de 30 dies a 59 és de 3.030 pesos. La segona extensió és la més cara ja que a més a més dels tràmits has de pagar la I-Card (DNI per turistes a Filipines) i el cost és de 7.800 pesos. La tercera extensió és de 2.800 pesos. I així successivament fins a 3 anys.

Nota: en la nostra estància de 30 dies no vam fer cap extensió de visat, la principal raó és que no sabíem si ens agradaria el país per estar-hi 2 mesos i el principal handicap és que t’obliguen a tindre bitllet de sortida del país abans d’entrar. Per tant un cop a Filipines vam haver de pensar si estendre el visat i perdre el bitllet de sortida o continuar amb els plans i marxar a Indonèsia com estava previst. Ara, un com que ja hem estat creiem que 30 dies són pocs per visitar tantes illes i que val la pena portat una visa per 59 dies, i per tant comprar el bitllet de tornada per els dos mesos de la vista o comprar un bitllet que es pugui modificar la data de sortida sense penalitzacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s