Països

En aquesta secció trobaràs els països que hem trepitjat i visitat amb l’enllaç corresponent que t’enviarà directament a la guia que hem publicat expressament per tu, on podràs trobar informació útil, la nostra ruta, consells i experiències.

 

 

Nepal

La primera parada del nostre gran viatge va ser Nepal, l’increïble país de les muntanyes més altes del món, dels Himalaies i dels Sherpas. On la seva gent t’acull amb la seva gran hospitalitat i t’enamora amb el seu somriure tímid i sincer.

 

 

Índia

Segona parada Índia, enorme país que hem recorregut durant tres mesos i que ens ha impactat i bocabadat. Podem trobar-hi des del monument més meravellós del món, el caos de les seves grans ciutats del nord, l’espiritualitat de la seva gent i els fantàstics paratges naturals del sud.

 

 

Tailàndia

Al llarg d’un mes vam recórrer Tailàndia (indret que després repetim en diverses ocasions), un país que té molta costa i aigües cristal·lines, però també muntanya i paratges naturals. És el país per excel·lència d’entrada al sud-est asiàtic que intenta mantenir la seva essència i que hem intentat entendre i gaudir xanet xanet.

 

 

Singapur

Degut a una escala a l’aeroport de Singapur, vam decidir passar la tarda i fer un petit tastet d’aquesta ciutat tan puntera, multicultural, futurista i diferent comparada amb totes les ciutats que havíem vist fins el moment.

 

 

Filipines

La cinquena parada del nostre viatge és Filipines, un país de moltes illes, de moltes platges, d’aigües cristal·lines, de gent alegre i de nens riallers i juganers. País que es pot resumir en karaoke, rom barat, tricicles, pistes de bàsquet, esglésies i barbacoes.

 

 

Indonèsia

Després de 59 dies recorrent Indonèsia hem descobert un país que per nosaltres ho té tot; naturalesa majestuosa, paisatges espectaculars, cultura i temples, mar i muntanya i molt bona gent. Ens emportem moltes experiències inoblidables viscudes en aquest país brutal.

 

 

Malàisia

La nostra setena parada ha estat Malàisia, un país que no teníem en ment i ens ha deixat encantats. La seva multiculturalitat, la seva natura, les seves platges, la seva gastronomia i la seva gent el fan un destí únic.

 

 

Xina

Volem ben lluny fins a Beijing, on passem uns dies en família, fins que comencem la ruta durant un mes per Xina direcció sud, per acabar creuant la frontera amb Vietnam. El conegut gegant asiàtic ens ha sorprès gratament, hem descobert ciutats molt grans i molt modernes, i també “pobles” amb old towns precioses. 

 

 

Vietnam

El nostre any de viatge el celebrem a Vietnam, on en un mes hem pogut caminar entre muntanyes i camps d’arròs, hem comprat una Honda Win per recórrer durant dues setmanes l’espectacular nord del país, hem conegut molts (masses) mecànics i hem viscut de primera mà inundacions importants que ens han deixat imatges per recordar.

 

 

Laos

La terra d’un milió d’elefants ha estat la nostra desena parada en aquest viatge per Àsia, i ens ha encantat. Hem descobert un país tranquil, amable, rural i natural, on l’estrès no és benvingut. Els habitants de Laos han après a superar els problemes recents amb un gran somriure, mentre degusten una Lao Beer ben fresqueta.

 

 

Cambodja

Durant un mes recorrem aquest petit país, Cambodja, que no ens ha acabat de fer massa el pes, encara que alberga la joia del sud-est asiàtic, els temples d’Angkor. A més a més, durant dues setmanes hem fet un workaway en una platja allunyada de la civilització situada en una petita illa, és a dir, el paradís.

 

 

Myanmar (Birmània)

El dotzè país que visitem en aquest llarg viatge per Àsia és Myanmar, descrit com el país dels somriures, però també del thanaka i dels mastegadors de bètel, del budisme, dels temples, de les platges, de les coves, de la vida rural i dels budes, sobretot dels budes!

 

 

Sri Lanka

I la nostra última parada és a la llàgrima d’Índia, Sri Lanka, on passem un mes recorrent l’illa amb el Chilly, el tuk tuk que ens fa gaudir de la llibertat de no estar pendents dels transports públics i ens porta a tots els racons naturals que aquest petit país ofereix als viatgers.

 

Pròxima destinació encara per decidir…